FR   NL   EN

 

 
 

De expertise van een gepassioneerd team

Ervaring, kwaliteit,  creativiteit

Sinds 2004 stellen  Pierre & Céline Vandamme - ondersteund door een dynamisch  professioneel team, hun  “ know- how “  in dienst van uw projecten. Ze bieden exclusieve  prestaties  aan in  de  verhuur  van  tentenen Orangerieën  van hoge afwerking. Deze combineren inderdaad een elegante afwerking en hoge kwaliteit.

 

Elk event  wordt  op maat  ontwikkeld  dank zij de capaciteit  in  creativiteit en flexibiliteit van een professioneel team, dat dezelfde smaak voor details, afwerking  en service heeft  om uw  feestruimte  subliem in te richten.

 

Door het gebruik  van kwalitatieve materialen  combineren onze creaties altijd esthetiek   en functionaliteit. Deze kunnen zich perfect  aanpassen aan de configuratie  van de plaats en het verloop van het event.

 

Wij stellen onze competentie en  vakmanschap  in decoratie, toneelkunst, organisatie, ontwerp en installatie op maat  tot uw dienst.

                              

Tijdens elke stap van uw project  zal Pierre Vandamme  instaan en zich  ertoe verbinden om een optimalekwaliteit  van zijn producten  en diensten te leveren.